Üzleti információ,az emberek várják a nagy ötletet, a megvilágosodást,
de 100-ból talán egynek sikerül.

intertek_banner.png uilogo.png

Miért ránk essen a választás ?

 • image1

  Pályázati lehetőség


  Mai vállalkozások Magyarországon pályázati források felhasználásával tudják csak felvenni a versenyt a nagy EU_zaszlo.jpgtőkeerős céggekkel szemben. Sajnos a rosszul végrehajtott és koordinált pályázati projekt sok esetben nem hozza meg a kívánt eredményt, ami csalódáshoz vezet. A pályázati lehetőségek kihasználása önmagában nem elég. Stratégikus gondolkodásra és tudatos cégvezetésre van szükség az elvárt siker elérése érdekében. A pályázatok közül a megfelelő kiválasztása és a cég számára megfelelő összeállítása egy olyan tudást igényel, ami a cég működtetése mellett nem biztosítható a kis és középvállalkozások saját erőforrásából. Ezért egy olyan partnert kell kiválasztani, aki nem csak a pályázati követelményeket, hanem a céget is ismeri és feltérképezi. A pályázat előkészítési szakasz egy olyan folyamat, ami nem kerülhető meg a sikeresség érdekében. Egy komplett cég állapot felvétel feltérképezi a vállalkozás "erejét", ami a megvalósításhoz és a késöbbi fenntartáshoz elengedhetetlen.

   

  Sok vállalkozó úgy gondolja, hogy a pályázati lehetőség egy pénzkereseti mód. Ez így is van de nem közvetlenül, hanem közvetve a fejlesztés végrehajtását követően lehet az eredményeket realizálni.

   

  Az üzletiinformációs oladalon olyan partnerekkel lehet felvenni a kapcsolatot, akik alkalmasak a hosszútávú együttműködésre és a siker érdekében hajlandóak átfogóan megismerni a pályázó vállalkozást.

   

  Amennyiben szeretne fejleszteni és a lehetőségeket kutatja vegye fel velünk a kapcsolatot itt...

   

  Jelenleg a legtöbb vállalkozásnak ajánlott pályázati lehetőség a kis és középvállalkozások informatikai fejlesztéséhez kapcsolódik. ha Ön szeretne informatikai fejlesztést végrehajtani, ami főleg vállalatirányítási rendszer fejlesztéséhez és kisebb mértékben hardver fejlesztéshez kapcsolódik vegye fel velünk a kapcsolatot az adatlap kitöltésével itt...

  Saját tulajdonú ingatlan kiadása/eladása!

  1, Közlekedő
  2, Raktár 
  3 ,Előtér
  4  Iroda
  5, Iroda
  6, Ügyfél váró
  7, Szerviz
  8, Mosó
  9, Műhely
  10, Tároló
  11, Szociális blokk
  tervek.jpg

   


  Tanácsadási szolgáltatás támogatása INTERTEK partnereknek

  Az INTERTEK csoport arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki a partnereit ezért azokat a piaci szegmenseket kutatja, amikkel a partnereinek gazdasági előnyöket tud biztosítani. A pályázati lehetőségek napjainkban olyan lehetőséget biztosítanak a vállalkozásoknak, amikkel a folyamataikat és a rendszerüket vissza nem térítendő támogatások igénybevételével tudják fejleszteni.

  Vegyefel a kapcsolatot a szakértőnkkel az itt található adatlap kitöltésével. Megjelent a Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című pályázat, ami az INTERTEK-MOODY partnereinek lehetőséget nyújt arra, hogy támogatást igényeljenek azokra a szolgáltatásokra, mik nem a menedzsment rendszerek tanúsításához kapcsolódnak, hanem egyéb vállalkozás fejlesztési tanácsadáshoz. Ezek a szolgáltatások a következők:

  - Vállalati folyamatmenedzsment támogatás,

  - Online megjelenéshez, e-kereskedelemhez kapcsolódó tanácsadás,

  - Menedzsmentfejlesztési tanácsadás,

  - Szervezetfejlesztési tanácsadás,

  - Logisztikai tanácsadás,

  Mindezek a területek az INTERTEK csoport számára egy meglévő szakembergárdával és piaci pozícióval lefedettek, ami lehetővé teszi a partnereink számára a fenti tanácsadás magas színvonalú végrehajtását. A projektben résztvevőknek biztosítjuk a pályázat kidolgozását és összeállítását díjmentesen.

  Amennyiben érdekli a pályázati lehetőség klikkeljen ide és töltse ki az adatlapot.

  Online dokumentum kezelés

  A vállalkozások lehetőségei folyamatosan tágulnak. Egyre inkább szükségessé válik, hogy az adminisztráció ne csak egy irodához kötődjön, mivel a dokumentumok világában élünk. A dokumentumok már nem csak nyomtatott formában jelentenek értéket, hanem elektronikus formában is. Olyan üzleti megoldások mindenképpen előnyt jelentenek, amelyek egy bárhonnan elérhető dokumentum tárat biztosítanak jogosultságok biztonságos kezelésével. A doksys rendszerünk biztosítja ezt a regisztrált ügyfeleinknek. Amennyiben kiváncsi erre a rendszerre regisztrációs igényét jelezze felénk.
 • image1
 • image1
 • image1

Members login

Legfrisseb híreink

 • FESU KOMPLEX KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  FESU KOMPLEX KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  TRAVEL-KOM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  TRAVEL-KOM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  A H-EPICENTRUM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL

  A H-EPICENTRUM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL

  A HAJMESTER FODRÁSZSZALON LÉTSZÁMFEJLESZTÉSE GYAKORNOKI PROGRAM KERETÉBEN

  Jelen projekt segítségével a vállalkozás munkavállalóinak számát bővítette, gyakornok alkalmazásával. A projekt tervezett összes költsége 2,3 millió Ft volt, amiből a megítélt vissza nem térítendő támogatás, amit a Magyar Állam és az Európai Unió biztosított 2,3 millió Ft –ot tett ki.

  Ősszel kezdődhet az uniós pályázatok kiírása

  Magyarország benyújtotta a 2014-2020 között érkező uniós források felhasználásának keretét jelentő partnerségi megállapodást az Európai Bizottságnak múlt pénteken, várhatóan ősztől kezdődhet a pályázatok kiírása - jelentette be Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

  Módosítás a telefonos ügyfélszolgálat megújítását támogató felhívásban

  Módosítás a telefonos ügyfélszolgálat megújítását támogató felhívásban

  ÁFA kompenzáció az uniós forrásokból támogatott projektek érdekében

  A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a 2012. január 1-jétől hatályba lépett, megemelt ÁFA tartalmat – mint a projektgazdáknak fel nem róható, jogszabályban bekövetkezett változás miatti költségnövelő tényezőt – kompenzálni kívánja. Az Ügynökség ezzel segíti elő, hogy a folyamatban lévő projektek megvalósulását az ÁFA mértékének növekedése ne befolyásolja negatívan.

  Az Új Széchenyi Terv keretében megjelennek a „Kutatási és Technológiai Innovációs Alap” új pályázatai

  Az Új Széchenyi Terv keretében megjelennek a „Kutatási és Technológiai Innovációs Alap” új pályázatai A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap kezelőjeként új innovációs pályázati felhívásokat hirdet az Új Széchenyi Terv keretében. Az első körben öt pályázati konstrukció jelenik meg, összesen 13,4 milliárd forint keretösszeggel.

  Módosult két, a Tudomány-Innováció Program keretében megjelent kiírás dokumentációja

  Módosult a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/A kódszámú) pályázati felhívás keretösszege. Továbbá felkerült a honlapra a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/A kódszámú) és Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/B kódszámú) pályázati kiíráshoz tartozó módosított kitöltő program.

  Több mint 130 millió svájci frank hazai felhasználásáról született döntés

  Több mint 130 millió svájci frank hazai felhasználásáról született döntés. A Svájci-Magyar Együttműködési Program fontos mérföldkövéhez ért, ugyanis 2012. június 13-a volt az a határidő, amikorra a források elosztásáról, és a pályázó projektek támogatásáról a hozzájárulást biztosító félnek döntést kellett hoznia. A Programból Magyarország több mint 130 millió svájci frank, azaz (folyó áron) körülbelül 31,2 milliárd forint támogatásban részesül, ezzel a kedvezményezett országok közül a harmadik helyet foglalja el. A döntés értelmében a hozzájárulás segítségével közel negyven projekt és a pályázati alapokon keresztül százat is meghaladó kisprojekt valósul meg, melyek mindegyikére méltán lehet büszke Magyarország és Svájc.

  Mától 7 milliárd forintra pályázhatnak a mikrovállalkozások

  Június 1-től 7 milliárd forintra pályázhatnak az 5000 fő alatti lakosságszámú és a legfeljebb 100 fő/km2 népsűrűségű (viszonylag gyéren lakott) településeken működő vagy induló mikrovállalkozások. A kérelmeket a LEADER Helyi Akciócsoportokhoz (HACS) kell eljuttatni június 30-ig.

Egyéb híreink