Üzleti információ,az emberek várják a nagy ötletet, a megvilágosodást,
de 100-ból talán egynek sikerül.

Miért ránk essen a választás ?

 • image1

  TRAVEL-KOM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  Jelen projekt segítségével a vállalkozás munkavállalóinak számát bővítette, gyakornok alkalmazásával. A projekt tervezett összes költsége 2,23 millió forint volt, amiből a megítélt vissza nem térítendő támogatás, amit a Magyar Állam és az Európai Unió biztosított 2,1 millió forintot tett ki.

  A beruházást a TRAVEL-KOM Kft. 2900 Komárom, Igmándi út 6. szám alatti telephelyén hajtotta végre. A vállalkozás fő profilja, tevékenysége a            7911 Utazásközvetítés, melyhez a fejlesztés társult.

  A vállalkozás 2014.10.01.-én elindította fejlesztését, a gyakornokának felvételével. A munkaszerződés megkötésére is 2014.10.01.-én került sor. A gyakornok főbb feladati a következő: céges dokumentumok, vállalati számlák, kifizetésről és befizetésről szóló pénzügyi nyugták, banki lehívásokra vonatkozó igazolások rendszerezése és körültekintő adminisztrációja. Telefonos, e-mailes ügyfélszolgálati feladatok ellátása, Utasok adatainak nyilvántartása, utazások szervezése.

   

  A gyakornok mentora Szabó Hilda Apollónia volt, aki a vállalkozás ügyvezetője. A projekt során beszerzésre került egy G1840 típusú munkaállomás, egy íróasztal, egy iroda szék és egy multi funkciós nyomtatógép, mely a különálló munkavégzés lehetőségét tette elérhetővé a gyakornok számára.

   

  További információ kérhető:

  Szabó Hilda Apollónia, Ügyvezető

  E-mail cím: info@travel-kom.hu

  Tel: +36 30 6526231

 • image1
 • image1
 • image1

Members login

Legfrisseb híreink

Egyéb híreink