Üzleti információ,az emberek várják a nagy ötletet, a megvilágosodást,
de 100-ból talán egynek sikerül.

tobbminttestor.jpg 

  Ökotermék

Miért ránk essen a választás ?

 • image1


  Jelen projekt segítségével a vállalkozás munkavállalóinak számát bővítette, gyakornok
  alkalmazásával. A projekt tervezett összes költsége 2,3 millió Ft volt, amiből a megítélt vissza nem
  térítendő támogatás, amit a Magyar Állam és az Európai Unió biztosított 2,3 millió Ft –ot tett ki.


  A beruházást az Egyéni vállalkozás 2900 Komárom, Bajcsy-Zsilinszky 4/B. szám alatti telephelyén hajtotta végre. A vállalkozás fő profilja, tevékenysége a fodrászat, melyhez a fejlesztés társult.

  A vállalkozás 2014.06.16.-án elindította fejlesztését, a gyakornokának felvételével. A gyakornok főbb feladati a következők: frizurával, hajszínnel, haj és fejbőrápolással kapcsolatos tanácsadás; hajmosás, vágás, szárítás, egyenesítés; tartóshullám-készítés, hajfestés, hajdúsítás hajvarrással vagy ragasztással; tanácsadás hajápolással, kozmetikai termékekkel és hajstílusokkal kapcsolatban. A gyakornok mentora Kiss Márta, aki a munkáját segíti és a fodrászati feladatok elsajátításáénak elősegítéséért felelős. A beruházás keretein belül beszerzésre került 2 db GL fejmosó "EL" fa karfás, egy Ceriotti Professzionális hajszárító búra, egy "Diamante 3000" - álló - 1000W, egy MOSER Hajvágógép "Chrom Style" és egy BaByliss PRO Ionos 3D triplavas.  További információ kérhető:
  Csurgó Henrik, Egyéni Vállalkozó
  E-mail cím: hajmester@hajmester.com
  Tel: +36 20 9434694

 • image1
 • image1
 • image1

Members login

Legfrisseb híreink

 • FESU KOMPLEX KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  FESU KOMPLEX KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  TRAVEL-KOM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  TRAVEL-KOM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL.

  A H-EPICENTRUM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL

  A H-EPICENTRUM KFT. FEJLESZTÉSE GYAKORNOK FELVÉTELÉVEL

  A HAJMESTER FODRÁSZSZALON LÉTSZÁMFEJLESZTÉSE GYAKORNOKI PROGRAM KERETÉBEN

  Jelen projekt segítségével a vállalkozás munkavállalóinak számát bővítette, gyakornok alkalmazásával. A projekt tervezett összes költsége 2,3 millió Ft volt, amiből a megítélt vissza nem térítendő támogatás, amit a Magyar Állam és az Európai Unió biztosított 2,3 millió Ft –ot tett ki.

  Ősszel kezdődhet az uniós pályázatok kiírása

  Magyarország benyújtotta a 2014-2020 között érkező uniós források felhasználásának keretét jelentő partnerségi megállapodást az Európai Bizottságnak múlt pénteken, várhatóan ősztől kezdődhet a pályázatok kiírása - jelentette be Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

  Módosítás a telefonos ügyfélszolgálat megújítását támogató felhívásban

  Módosítás a telefonos ügyfélszolgálat megújítását támogató felhívásban

  ÁFA kompenzáció az uniós forrásokból támogatott projektek érdekében

  A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a 2012. január 1-jétől hatályba lépett, megemelt ÁFA tartalmat – mint a projektgazdáknak fel nem róható, jogszabályban bekövetkezett változás miatti költségnövelő tényezőt – kompenzálni kívánja. Az Ügynökség ezzel segíti elő, hogy a folyamatban lévő projektek megvalósulását az ÁFA mértékének növekedése ne befolyásolja negatívan.

  Az Új Széchenyi Terv keretében megjelennek a „Kutatási és Technológiai Innovációs Alap” új pályázatai

  Az Új Széchenyi Terv keretében megjelennek a „Kutatási és Technológiai Innovációs Alap” új pályázatai A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap kezelőjeként új innovációs pályázati felhívásokat hirdet az Új Széchenyi Terv keretében. Az első körben öt pályázati konstrukció jelenik meg, összesen 13,4 milliárd forint keretösszeggel.

  Módosult két, a Tudomány-Innováció Program keretében megjelent kiírás dokumentációja

  Módosult a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/A kódszámú) pályázati felhívás keretösszege. Továbbá felkerült a honlapra a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/A kódszámú) és Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/B kódszámú) pályázati kiíráshoz tartozó módosított kitöltő program.

  Több mint 130 millió svájci frank hazai felhasználásáról született döntés

  Több mint 130 millió svájci frank hazai felhasználásáról született döntés. A Svájci-Magyar Együttműködési Program fontos mérföldkövéhez ért, ugyanis 2012. június 13-a volt az a határidő, amikorra a források elosztásáról, és a pályázó projektek támogatásáról a hozzájárulást biztosító félnek döntést kellett hoznia. A Programból Magyarország több mint 130 millió svájci frank, azaz (folyó áron) körülbelül 31,2 milliárd forint támogatásban részesül, ezzel a kedvezményezett országok közül a harmadik helyet foglalja el. A döntés értelmében a hozzájárulás segítségével közel negyven projekt és a pályázati alapokon keresztül százat is meghaladó kisprojekt valósul meg, melyek mindegyikére méltán lehet büszke Magyarország és Svájc.

  Mától 7 milliárd forintra pályázhatnak a mikrovállalkozások

  Június 1-től 7 milliárd forintra pályázhatnak az 5000 fő alatti lakosságszámú és a legfeljebb 100 fő/km2 népsűrűségű (viszonylag gyéren lakott) településeken működő vagy induló mikrovállalkozások. A kérelmeket a LEADER Helyi Akciócsoportokhoz (HACS) kell eljuttatni június 30-ig.

Egyéb híreink

 • USZT_logo_cmyk.jpg

  Infoblokk2_altalanos_egyes.jpg