Üzleti információ,az emberek várják a nagy ötletet, a megvilágosodást,
de 100-ból talán egynek sikerül.

tobbminttestor.jpg 

  Ökotermék

Miért ránk essen a választás ?

 • image1

  A H-epicentrum Kft. fejlesztése gyakornok felvételével

   

  Jelen projekt segítségével a vállalkozás munkavállalóinak számát bővítette, gyakornok alkalmazásával. A projekt tervezett összes költsége 2,23 millió forint volt, amiből a megítélt vissza nem térítendő támogatás, amit a Magyar Állam és az Európai Unió biztosított 2,1 millió forintot tett ki.

   

  A beruházást a H-epicentrum Kft. 2900 Komárom, Igmándi út 6. szám alatti telephelyén hajtotta végre. A vállalkozás fő profilja, tevékenysége a M.n.s. egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység, melyhez a fejlesztés társult.

   

  A vállalkozás 2014.08.01.-én elindította fejlesztését, a gyakornokának felvételével. A munkaszerződés megkötésére is 2014.08.01.-én került sor. A gyakornok főbb feladati a következő: Foglalkozik a vevőkkel: ajánlja és bemutatja az árut, felvilágosítást és tanácsot ad a termékekkel kapcsolatban. Részt vesz az áruk megrendelésében és átvételében, gondoskodik a termékek megfelelő tárolásáról, kezeléséről. A gyakornok mentora Kósa Bence volt, aki a vállalkozás ügyvezetője. A projekt során beszerzésre került 2 db Bosch KSW30V80 Borhűtőgép, mely a palackos borok árusítását tette elérhetővé a vállalkozás és a gyakornok számára is, a beszerzés ideje 2015.04.23.

   

  A projektről bővebb információt a www.projectinfo.hu oldalon olvashatnak

   

   

   

   

  További információ kérhető:

  Kósa Bence, Ügyvezető

  E-mail cím: teremgokart@freemail.hu

  Tel: +36 30 9890067

 • image1
 • image1
 • image1

Members login

Legfrisseb híreink

 • Mától 7 milliárd forintra pályázhatnak a mikrovállalkozások

  Június 1-től 7 milliárd forintra pályázhatnak az 5000 fő alatti lakosságszámú és a legfeljebb 100 fő/km2 népsűrűségű (viszonylag gyéren lakott) településeken működő vagy induló mikrovállalkozások. A kérelmeket a LEADER Helyi Akciócsoportokhoz (HACS) kell eljuttatni június 30-ig.

  Több mint 130 millió svájci frank hazai felhasználásáról született döntés

  Több mint 130 millió svájci frank hazai felhasználásáról született döntés. A Svájci-Magyar Együttműködési Program fontos mérföldkövéhez ért, ugyanis 2012. június 13-a volt az a határidő, amikorra a források elosztásáról, és a pályázó projektek támogatásáról a hozzájárulást biztosító félnek döntést kellett hoznia. A Programból Magyarország több mint 130 millió svájci frank, azaz (folyó áron) körülbelül 31,2 milliárd forint támogatásban részesül, ezzel a kedvezményezett országok közül a harmadik helyet foglalja el. A döntés értelmében a hozzájárulás segítségével közel negyven projekt és a pályázati alapokon keresztül százat is meghaladó kisprojekt valósul meg, melyek mindegyikére méltán lehet büszke Magyarország és Svájc.

  Módosult két, a Tudomány-Innováció Program keretében megjelent kiírás dokumentációja

  Módosult a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/A kódszámú) pályázati felhívás keretösszege. Továbbá felkerült a honlapra a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/A kódszámú) és Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című (GOP-2011-1.3.1/B kódszámú) pályázati kiíráshoz tartozó módosított kitöltő program.

Egyéb híreink