Üzleti információ,az emberek várják a nagy ötletet, a megvilágosodást,
de 100-ból talán egynek sikerül.

Miért ránk essen a választás ?

 • image1

  FESU KOMPLEX Kft. fejlesztése gyakornok felvételével.

   

  Jelen projekt segítségével a vállalkozás munkavállalóinak számát bővítette, gyakornok alkalmazásával. A projekt tervezett összes költsége 2,23 millió forint volt, amiből a megítélt vissza nem térítendő támogatás, amit a Magyar Állam és az Európai Unió biztosított 2,1 millió forintot tett ki.

  A beruházást a FESU KOMPLEX Kft. 2900 Komárom, Gyár utca 51/B. szám alatti telephelyén hajtotta végre. A vállalkozás fő profilja, tevékenysége a 3109 Egyéb bútor gyártása, melyhez a fejlesztés társult.

  A vállalkozás 2014.09.01.-én elindította fejlesztését, a gyakornokának felvételével. A munkaszerződés megkötésére is 2014.09.01.-én került sor. A gyakornok főbb feladati a következő: Bútor ipari termékek készítése, anyagok mozgatása, takarítási munkálatok, faipari gépek kezelése, bútorok felmérése, elkészített bútorok beszerelése.

  A gyakornok mentora Fenyvesi Jácint volt, aki a vállalkozás ügyvezetője. A projekt keretein belül beszerzésre került egy FS 200 Marógép, csapozó kocsival, mely a marás folyamatának megismerését tette elérhetővé a gyakornok számára.

  A projektről bővebb információt a www.projectinfo.hu oldalon olvashatnak

   

  További információ kérhető:

  Fenyvesi Jácint, Ügyvezető

  E-mail cím: fenyo77@freemail.hu

  Tel: +36 20 5343420

 • image1
 • image1
 • image1

Members login

Legfrisseb híreink

Egyéb híreink